Index Ingun

INGUN Romania

 

INGUN Eastern Europe

Suntem bucuroși să vă anunțăm că INGUN vă poate oferi serviciile sale direct în Europa de Est.

INGUN, acum în România

 

Avem plăcerea de a vă anunța că, pentru a crește calitatea serviciilor noastre în Europa de Est, INGUN este în măsură să vă servească acum direct în următoarele țări: Polonia, Republica Cehă, România, Ungaria și Bulgaria.

Experții noștri vă stau la dispoziție pentru a găsi cea mai bună soluție tehnică pentru aplicațiile dvs. de testare.
Acest lucru ne va permite să oferim asistență mai rapid și mai eficient privind toate aspectele legate de produsele INGUN. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm, să dezvoltăm soluții pentru testarea rapidă și fiabilă a calității produsului și să creăm un avantaj competitiv real pentru dvs.
Prin furnizarea unui pachet complet de servicii la nivel mondial, INGUN creează parteneriate durabile, de succes.

Beneficii dintr-o privire: 

  • Asistență tehnică optimă
  • Canal pentru vânzări directe
  • Timp rapid de livrare

Produse

INGUN - partenerul dumneavoastră pentru soluții de testare Made in Germany

Din 1971, INGUN Pruefmittelbau GmbH este partenerul pe care vă puteți baza pentru produse inovative în domeniul echipamentelor de testare și a soluțiilor de testare sofisticate.

INGUN oferă o serie imbatabilă de pini de test și sisteme de testare standard și personalizate, precum și instrumente și accesorii pentru o gamă largă de cerințe de testare. Aceste soluții de testare sunt folosite în toate industriile și sunt potrivite pentru toate componentele electrice și electronice.


Pini de test
Testele de măsurare cu arc de la INGUN garantează contactul precis, fiabil pentru a obține precizie de testare consistentă a ansamblurilor electronice, precum plăci, fișe și comutatoare pentru PC-uri, într-o varietate de aplicații de testare.

Test în circuit și de funcționare (ICT/FCT) | Pini de test curent de înaltă tensiune | Pini de test RF și dipol | Comutatoare test | Pini de test cu înșurubare | Pini de test pneumatic

Sisteme de testare
Cu o gamă largă de accesorii pentru dispozitivele de testare, INGUN oferă o varietate largă de opțiuni de personalizare.

Sisteme de testare manuale | Sisteme de testare de radiofrecvență | Seturi în linie interschimbabile | Sisteme de testare specializate


Produsele sunt produse exclusiv la sediul companiei în Constance, Germania. Prin motto-ul Made in Germany, INGUN garantează cea mai înaltă calitate și siguranță la testare clienților săi.

Folosindu-se de o rețea la nivel mondial de filiale proprii, INGUN activează global, oferind asistență directă partenerilor din lumea întreagă. INGUN este recunoscută la nivel mondial drept un partener concentrat pe soluții pentru companiile din industriile tehnice de mâine. Acestea dezvoltă soluții care asigură calitatea, fiabilitatea și durabilitatea produselor electronice și inovațiilor clienților prin colaborarea strânsă cu aceștia. Acest lucru este posibil grație experților tehnici ai extraordinarului departament de Cercetare și Dezvoltare al INGUN de la sediul din Germania.

Beneficiind de numeroșii ani de experiență în domeniul echipamentelor de testare, INGUN oferă expertiză tehnică unică care oferă clienților lor sub forma de instruire și ateliere dedicate produselor.


INGUN APP banner

Căutați produsul potrivit folosind aplicația de căutare a produselor rapidă și precisă: filtrați termeni specifici, limitați rezultatele de căutare, comparați rezultatele cu ușurință.
Citeste mai mult

Puteți găsi produsele noastre și prin aplicația gratuită INGUN pentru iOS și Android sau lansați aplicația web în browserul dumneavoastră.
Citeste mai mult

Contact

Aveți întrebări, sugestii sau comentarii?
Contactați-ne direct - așteptăm cu interes!

Cu stimă,
Christoph Sehle

Director vânzări internaționale EMEA
INGUN Prüfmittelbau GmbH
Max-Stromeyer-Straße 162
78467, Constance, Germany
Telefon: +49 7531 8105-170
Christoph.sehle@de.ingun.com

Comenzi:
Fax: +49 7531 8105-24
order@de.ingun.com

Abonare la buletinul informativ

Index Ingun

×