Index Ingun

INGUN Hungary

 

INGUN Eastern Europe

Örömmel jelentjük be, hogy az INGUN ezentúl már közvetlenül Kelet-Európában is az Önök rendelkezésére áll!

Az INGUN már Magyarországon is

 

Örömmel jelentjük be, hogy az INGUN a kelet-európai szolgáltatás minőségét javítva mostantól közvetlenül is kiszolgálja Önt a következő országokban: Lengyelország, Cseh Köztársaság, Románia, Magyarország és Bulgária. Szakembereink szívesen segítenek Önnek, hogy megtalálja a legjobb műszaki megoldást tesztalkalmazásai számára. 

Ez lehetővé teszi, hogy még gyorsabb, még hatékonyabb támogatást nyújthassunk az INGUN termékek minden vonatkozásában. Örömmel tekintünk előre a közös munkára, melynek során gyors, megbízható termékminőség-ellenőrzési megoldásokat dolgozhatunk ki és valós versenyelőnyt nyújthatunk az Ön számára.
Az INGUN sikeres és fenntartható partnerségeket épít ki, világszerte átfogó szolgáltatáscsomagot kínálva.

Az Ön előnyei röviden:

  • Kiváló műszaki segítség
  • Közvetlen értékesítési csatorna
  • Rövid szállítási határidők

Termékek

INGUN – az Ön partnere a Németországban gyártott tesztelési megoldásokban

1971. óta az INGUN Pruefmittelbau GmbH az innovatív termékek megbízható partnere a mérőadapterek és kifinomult tesztelési megoldások területén.

Az INGUN a standard és egyéni mérőtűk és mérőadapterek verhetetlen választéka mellett számos tesztelési követelménynek eleget tevő eszközök és kiegészítők széles skáláját kínálja. Ezeket a tesztelési megoldásokat minden iparágban alkalmazzák, azok megfelelnek az összes elektromos és elektronikus tesztelési eljáráshoz.


Mérőtűk
Az INGUN rugós tesztszondái számos tesztalkalmazásnál precíz, megbízható érintkezést garantálnak az olyan elektronikus szerelvények konzisztens tesztelési pontosságához, mint a nyomtatott áramköri kártyák, dugaszok és kapcsolók.

Áramkörön belüli és funkciós tesztelés (ICT/FCT) | Nagy áramerősségű mérőtűk | RF-és dipól mérőtűk | Kapcsolási szondák | Becsavarható mérőtűk | Pneumatikus mérőtűk

Mérőadapterek
A tesztberendezés tartozékok széles termékskálájával az INGUN az egyéni testre szabási opciók bő választékát teszi elérhetővé.

Manuális mérőadapterek | Rádiófrekvenciás mérőadapterek | Soros cserélhető készletek | Specializált mérőadapterek


A termékeket kizárólag a vállalat a németországi Konstanz városban lévő székhelyén gyártjuk. A Németországban készült mottó biztosíték arra, hogy az INGUN a legmagasabb minőséget és tesztelési biztonságot kínálja ügyfelei számára.

A saját alvállalkozásainak kiterjedt hálózatával az INGUN olyan globális vállalat, amely a világ minden táján személyre szabott szolgáltatást képes nyújtani partnereinek. Az INGUN világszerte megoldás-orientált partnerként vált jól ismertté a holnap műszaki iparágaiban működő vállalatok körében. Az ügyfelekkel szorosan együttműködve olyan megoldásokat fejlesztenek, amelyek biztosítják az ügyfelek elektronikus termékeinek és újításainak minőségét, megbízhatóságát és fenntarthatóságát. Ez az INGUN németországi székhelyén lévő kiváló Kutatás és fejlesztési részlegében dolgozó műszaki szakemberek nélkül nem volna lehetséges.

A mérőadapterek területén szerzett több éves tapasztalatnak köszönhetően az INGUN egyedi műszaki szakértelmet kínál ügyfeleinek termékoktatások és workshopok formájában.


INGUN APP banner

Keresse meg a megfelelő terméket gyors és precíz termékkeresőnkkel: szűrje ki a speciális kifejezéseket, korlátozza a keresési eredményeket, és hasonlítsa össze egyszerűen az eredményeket.
Olvass tovább

Termékeinket megtalálja az iOS és Android rendszerekre tervezett, ingyenes INGUN alkalmazásunkban, vagy a webböngészőben indított kereséssel is.
Olvass tovább

Kapcsolat

Kérdése, javaslata vagy megjegyzése van?
Lépjen kapcsolatba velünk - örömmel várjuk véleményét!

Üdvözlettel,
Péter Páncél
Area Sales Manager Hungary

Nemzetközi értékesítési igazgató EMEA
INGUN Prüfmittelbau GmbH
Max-Stromeyer-Straße 162
78467, Konstanz, Németország
Mobile: +36 70 405 25 25
peter.pancel@hu.ingun.com

Megrendelés:
Fax: +49 7531 8105-24
order@de.ingun.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Index Ingun

×