Index Ingun

INGUN България

 

INGUN Eastern Europe

С радост съобщаваме, че INGUN вече може да ви обслужва директно в Източна Европа.

INGUN вече в България

 

Щастливи сме да обявим, че INGUN вече може директно да Ви служи в следните държави с цел повишаване на нивото на качеството на нашите услуги в Източна Европа: Полша, Чешка република, Румъния, Унгария и България.

Нашите експерти ще са щастливи да намерят най-доброто техническо решение за Вашите тестови приложения.
Това ще ни позволи да предоставим още по-бърза, по-ефективна поддръжка относно всички аспекти на продуктите на INGUN. Очакваме с нетърпение да работим заедно с Вас, за да разработим решения за бързо, надеждно тестване на качеството на продуктите и да създадем реално конкурентно предимство за Вас.
Чрез предлагането на подробен пакет услуги по целия свят INGUN създава успешни и стабилни партньорства.

Вашите ползи накратко:

  • Най-добра техническа поддръжка
  • Канал за директни продажби
  • Кратки времена за доставка

Продукти

INGUN - вашият партньор за решения за провеждане на тестове - Произведено в Германия

От 1971 г. INGUN Pruefmittelbau GmbH е надеждният партньор за иновативни продукти в областта на тестовото оборудване и решенията за сложни тестове.

INGUN предлага ненадмината гама от стандартни и специални Контактни щифтове и приспособления, както и инструменти и принадлежности за широк спектър от изисквания за тестове. Техните решения за провеждане на тестове се използват във всички отрасли и са подходящи за тестване на всички електрически и електронни компоненти.


Контактни щифтове
Пружинните Контактни щифтове от INGUN гарантират прецизен и надежден контакт за постоянна точност на тестване на електронни блокове, като печатни платки, щифтови контакти и превключватели, в различни приложения за тестване.

Вътрешносхемен и функционален тест (ICT/FCT) | Контактни щифтове за силни токове | Контактни щифтове за RF- и диполни антени | Превключващи сонди | Контактни щифтове на винт | Пневматични Контактни щифтове

Тестови адаптери
С широка гама принадлежности за тестови приспособления, INGUN предлага голямо разнообразие от индивидуализирани опции за персонализиране.

Ръчни Тестови адаптери | Радиочестотни Тестови адаптери | Линейни взаимно заменяеми комплекти | Специализирани Тестови адаптери


Продуктите се произвеждат изключително в седалището на компанията в Констанц, Германия. Под мотото Произведено в Германия, INGUN гарантира на своите клиенти най-високо качество и безопасност на тестването.

С помощта на световна мрежа от свои дъщерни дружества, INGUN оперира в световен мащаб, предлагайки персонално обслужване на своите партньори от цял свят. INGUN са добре утвърдени в световен мащаб като партньор, ориентиран към решения за бъдещите компании в техническите отрасли. Те разработват решения, които гарантират качеството, надеждността и устойчивостта на електронните продукти и иновациите на своите клиенти, като работят в тясно сътрудничество с тях. Това става възможно благодарение на техническите експерти в изключителния отдел за научно-изследователска и развойна дейност на INGUN в централата им в Германия.

Благодарение на дългогодишния опит в областта на тестовото оборудване, INGUN предоставя уникална техническа експертиза, която предлагат на своите клиенти под формата на обучения и семинари за продукти.


INGUN APP banner

Намерете подходящия продукт с помощта на нашия бърз и прецизен търсач на продукти: филтрирайте с конкретни термини, ограничете резултатите от търсенето, сравнете лесно резултатите.
Прочети още

Можете да намерите нашите продукти и в нашето безплатно приложение INGUN за iOS и Android или да стартирате уеб приложението в браузъра си.
Прочети още

Контакти

Имате ли въпроси, предложения или коментари?
Свържете се директно с нас - очакваме го с нетърпение!

Искрено ваш,
Christoph Sehle

International Sales Manager EMEA
INGUN Prüfmittelbau GmbH
Max-Stromeyer-Straße 162
78467, Constance, Германия
Телефон: +49 7531 8105-170
Christoph.sehle@de.ingun.com

Поръчки:
Факс: +49 7531 8105-24
order@de.ingun.com

Абонирайте се за бюлетин

Index Ingun

×